Terug naar de hoofdpagina
 
Over ons
Cabaretplein.nl is onderdeel van Redweb Internetdiensten. Deze website maakt het voor cabaretliefhebbers een stuk makkelijker om alsnog aan kaarten te komen voor uitverkochte voorstellingen.

Cabaretplein.nl verkoopt de kaarten niet zelf, maar linkt alleen door naar websites die dit wel doen.

Seatwave
Seatwave is een online marktplaats waar fans tickets voor concerten, theater, sport, attracties, speciale evenementen en zo ongeveer elk ander live evenement kunnen kopen en verkopen. Seatwave is opgericht door een groep mensen, die van mening is dat het kopen van tickets en het verkopen van tickets simpel en veilig moet zijn.

Onlineticketshop
Dit bedrijf bestaat sinds 1995 en sindsdien uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke ticketbureaus op het internet. Met een prima klantenservice, kennis en het brede assortiment van wereldwijde evenementen, concerten en sportwedstrijden streeft Onlineticketshop.nl ernaar om in alle behoeften van haar klanten te voorzien.

Rang 1 tickets
Rang1tickets.nl is een bedrijf dat zich specialiseert in het verkopen van toegangsbewijzen voor uitverkochte cabaretvoorstellingen en andere evenementen. Dit bedrijf streeft er naar altijd de beste kaarten in huis te hebben. Uiteraard hebben zij ook kaarten die niet in de rang 1 categorie vallen. Deze kaarten hebben dikwijls het voordeel dat ze goedkoper zijn.

PePe tickets
PePeTickets is een professioneel bedrijf op het gebied van in- en verkoop van toegangsbewijzen voor sport, theater, concerten en andere evenementen. En dan voornamelijk gericht op dat concert of evenement dat elders is uitverkocht. Voor particulieren groepen en bedrijven.

Ticket Unlimited
Dit bedrijf bestaat sinds 1997. Als bemiddelaar voor zowel de zakelijke als de particuliere markt verzorgen zij unieke arrangementen naar unieke evenementen in binnen- en buitenland voor iedereen die toe is aan een beetje quality time. En dat doen ze op zo’n manier, dat u zich ook echt volledig kunt ontspannen. Om deze uitgebreide service te kunnen bieden hebben zij uiteraard een omvangrijk netwerk.